Kíváncsi, hogyan kezdje el a Wordpress használatát? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

Kíváncsi, hogyan kezdje el a Wordpress használatát? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

 

Az ösztöneid követése és az utadon való navigálás révén messze eljuthat a WordPress-hez, mint egy blogplatformhoz. Még egy felhasználóbarát WordPress is sokkal könnyebben érthető meg, ha van valamilyen extra utasítás. Végül is a WordPress használatakor rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, és ez a cikk segíteni fog rá hívni néhányuk figyelmét.

Ne válasszon olyan mintát, amely megegyezik azzal, amit mások használnak a Wordpress webhelyén. Csábító lehet ezt megtenni, mivel sok időt takarít meg, de a felhasználóknak a lehető legjobb benyomást nem fogja adni rólad. Fontos, hogy készítsen egy olyan webhelyet, amely kiemeli az egyéniséget és a vállalkozás személyiségét.

Ha elkészült a webhelyével, ellenőrizze, hogy néz ki ez a látogatók szempontjából. Megértetted mindazt, amit akartál? Nyissa meg a webhelyét valaki más számítógépén, hogy megismerje véleményét, és írja le azokat a változtatásokat, amelyeket az esztétika folyamatos fejlesztése érdekében meg kell tennie.

Tudjon meg többet a WordPressről a telepítés előtt. Tervezze meg előre, hogy bármire kész legyen. A blog elindítása előtt tudnia kell, hogyan lehet nagyszerű tartalmat elkészíteni, valamint a SEO vagy a keresőmotor optimalizálásáról.

Megszabaduljon az URL-ektől származó idegen karakterektől. Nehézségeket okoznak a keresőmotoroknak, amikor az Ön webhelyén pózolnak, tehát próbáld meg őket teljesen megszüntetni. Használjon rövid URL-eket, amelyek nem zavarják és zavarják az olvasókat.

Használja az "ABC" gombot, hogy helyesen ellenőrizze a hozzászólásait, mielőtt azok megjelennek. Sokan figyelmen kívül hagyják ezt a képességet, de a Wordpress helyesírással ellenőrizheti munkáját. Ez biztosítja, hogy továbbra is professzionális megjelenést nyújtson bejegyzésével, és ennek ellenére nem kell külön programot használnia.

Sok hozzászólást vonzanak hozzászólásod? Ha igen, akkor az összes megjegyzés átgondolása nehéz lehet neked, más látogatóinak. Adjon hozzá egy bővítményt, amely ehhez a szakaszhoz az oldalszámokat adja hozzá. A navigáció jelentősen könnyebb lesz, és maga az oldal sokkal szervezettebbnek tűnik.

Rendszeresen ellenőrizze webhelyét és tartalmát. Az összes beépülő modulnak és minden másnak, amelynek dolgozik, aktuálisnak kell lennie. Ez elősegíti a látogatók zökkenőmentes élményét az Ön webhelyén. Ha nehezen emlékszik erre, fontolja meg, hogy telefonja havonta egyszer figyelmezteti ezt a feladatot.

Tudja, hogy írhat üzeneteket, és elküldheti azokat a jövőben a WordPressen keresztül. Csak annyit kell tennie, hogy a hozzászólást a "Közvetlen közzététel" -ről a jövőben egy meghatározott dátumra és időre változtatja. Így írhat üzeneteket, és beállíthatja őket úgy, hogy menjen ki, még nyaralás közben is!

Szervezze meg az állandó linkeket. Meg kell könnyíteni linkeit a keresők számára, hogy megtalálják a fontos információkat. Meg kell tanulnia a megfelelő SEO-t ehhez. Időközben a WordPress mellékelt állandó linkjével a hivatkozásokat a közzététel előtt megtisztíthatja. Vágja le a szavakat csak a legfontosabbra. Ezenkívül próbáljon ügyesen hozzáadni kulcsszavait a leírásokhoz.

Ne felejtsd el a Facebook-ot. A webhely látogatói számára lehetővé kell tenni, hogy észrevételeket tegyenek, vagy regisztrálhassanak a webhelyén a Facebook-fiókjukon keresztül. Vannak plug-inek, amelyek segítenek a dolgok gördülőben tartásában az oldalon, és könnyen letölthetők és használhatók. Mivel oly sok ember van a Facebook-on, fontos biztosítani, hogy oldala valamilyen módon beépítse a közösségi média webhelyét.

Úgy érzi, hogy értékes információkat szerzett a WordPress használatáról. Most már készen áll arra, hogy megnézze, mit tehet ennek a csúcsminőségű blogplatformnak a segítségével. A WordPress nagyon egyedi, és olyan sokféle lehetőséget és lehetőséget kínál a felhasználók számára. Tehát kezdje el utazását most a megtanult stratégiák végrehajtásával.