A legjobb tippek a hatékony webdesigner érdekében

A legjobb tippek a hatékony webdesigner érdekében

 

Ha nem ismerik az összes webdesignot, akkor biztosan nem vagy egyedül ebben a gondolatban. Sokan vannak, akik vagy nem tudják, hogy pontosan mit jelent a webdesign, vagy hogy mennyire fontos az üzlet előmozdítása. Olvassa el ezt a cikket, hogy jó hátteret kapjon a témáról.

Mindig jó, ha hozzáad egy faviconot a webhelyéhez. A favicon egy 16x16 képfájl .Ico formátumban. Ez a kép az URL-sáv mellett látható, az oldal címe mellett egy megnyitott lapon, és a könyvjelzők lapján is látható, ha az oldal könyvjelzőjét választja. A favicon segít a felhasználóknak, hogy gyorsan felismerjék az oldalát a böngészőben anélkül, hogy bármilyen szöveget olvasnának, vagy közvetlenül megtekinthetné az oldalt.

Bár gyakori a www. a webhely URL-címének elején meg kell próbálnia meggyőződni arról, hogy hozzáférhet a webhelyéhez, függetlenül attól, hogy azt választja-e vagy sem. Ez sokkal könnyebbé teszi bárki számára a hozzáférést, függetlenül attól, hogy hogyan írják be.

Lehetővé kell tenni, hogy az Ön webhelye könnyen beolvasható legyen. A használhatósági tesztek megállapították, hogy az online látogatók többsége nem fogja elolvasni az összes tartalmat, hanem valami érdekeset keres. Szakítsa meg az oldalt különböző szekciókba speciális vagy kiemelt szövegekkel, például félkövér vagy dőlt betűvel. Győződjön meg róla, hogy fontos információk kerülnek feltöltésre. A felhasználók értékelni fogják, mert segít nekik tudni, hogy webhelyének van-e mit keres.

A legjobb internetes oldalak sok információt tartalmaznak egy kis szavakban. Ha hosszú távú, az emberek könnyen unatkozni fognak, és találnak egy tömörebb webhelyet. Győződjön meg róla, hogy minden tartalom releváns és könnyen érthető - az újságok nyolcadik osztályú olvasási szintet használnak, ami a legelterjedtebb olvasási szint.

Győződjön meg róla, hogy a cég logója jól megtervezett és jól látható a webhely minden oldalán. Az Ön logója kulcsfontosságú eleme a márkának, és az egyik első olyan dolog, amit az emberek látnak, amikor eljutnak a webhelyére. Ha nem találsz jó ötletet egy logóra, akkor olyan dizájn cégek találhatók, amelyek viszonylag alacsony költséggel teszik Önt.

Győződjön meg róla, hogy a tervezett webhelyek böngészővel kompatibilisek. Ellenőrizze webhelyét minden legfrissebb böngésző legnépszerűbb változatában. Néhány példa az Internet Explorer, a Google Chrome, a Safari, a Mozilla Firefox és az Opera. Sok felhasználó használja ezeket a böngészőket az interneten való szörfözéshez, ezért biztosnak kell lennie abban, hogy a tervek helyesen kerüljenek a használatukra.

Ellenőrizze a webhelyét a megszakadt hivatkozásokért. Töltse ki a hibaellenőrzést, mielőtt feltöltené webhelyét, és elindítaná. Biztosítani szeretné, hogy minden, amit feltelepített, működik, mivel az emberek elrettentődnek, ha a webhely tartalmát hibásan látják, így azok úgy dönthetnek, hogy soha nem jönnek vissza. Ennek megakadályozása érdekében proaktívan tesztelje a teljes funkcionalitást.

A csomagoláshoz nem volt biztos abban, hogy milyen fontos szerepet játszik a webdesign a vállalat sikerében, de most már elég jó érzés érte. Ideális esetben ez a cikk több, mint elegendő ahhoz, hogy ezt az információt átadhassa és segítséget nyújtson más embereknek ugyanazokkal a kérdésekkel.