Hasznos tanácsok új vagy használt autók vásárlásához

Hasznos tanácsok új vagy használt autók vásárlásához

 

Szeretne egy fényes, új autót az autópályán? Aggódik amiatt, hogy milyen nehéz megvenni? Szem előtt tartva írtuk ezt a cikket, és az itt megadott tanácsok eredményeként a következő autó vásárlása olyan folyamat lesz, amely Önnek nem csak tetszik, de egy csodálatos autóval jár, kiváló áron.

Mielőtt autót vásárolna, tudnia kell bizonyos dolgokat arról, amire szüksége van. Például, tudnia kell a költségvetését. Hány utasnak kell körüljárnia? Hány mérföld a gallonig érdekli? Két vagy négy ajtót akarsz? Készítsen egy listát kívánságairól, és vigye magával vásárláskor.

Bármikor, amikor egy autó vásárlására gondol, először meg kell tudnia az autó valódi értékét. Ezt úgy lehet megtenni, hogy online megkeresi az MRSP-t, és összehasonlítja azt az Ön területén található ajánlatokkal. Ne felejtse el először sok különböző webhelyen ellenőrizni.

Mielőtt autóval vásárolna, készítsen költségvetést, így nagyszerű ötlete van arról, hogy mi az Ön árkategóriájában. Próbáljon meg mindent megtenni, hogy a költségvetésen belül maradjon. Ha át kell fizetnie, az átváltott összeg nem lehet annyira jelentős, hogy pénzügyi kötést jelent.

Vizsgálja meg a teljes árat, nem havi díjat. A legtöbb kereskedő arra törekszik, hogy bármilyen havi befizetést megkapjon Önnek, de ezzel 8 éves vagy annál hosszabb autóbefizetést kap, amely a végén sokkal többet fizet. Tárgyalja meg a lehető legjobb árat az autó számára. Ezt követően kidolgozhatja a havi kifizetéseket.

Ha tárgyalóasztalnál ül, szánjon időt az autó árának megbeszélésére, mielőtt elmondja a kereskedelmét. Ezzel elősegítheti a legjobb ár elérését mindkét járműnél. Ahhoz, hogy ezt hatékonyan tegyék, csak akkor szabad megvitatni a kereskedelmet, amíg az új jármű árán meg nem állapodtak.

Ne fizessen a matrica árát egy autóra. A kereskedő nem várja el, hogy bárki fizeti a matrica árat. Ha hiányzik a magabiztosság, vigye magával valakit, aki kényelmesebben tud tárgyalni. Vizsgálja meg az autó értékét, és tudja, milyen számot kell megcéloznia.

Ne várjon, amíg autóval vásárol, és gondolkodjon azon, hogyan fogja finanszírozni autóját. Meg kell érkeznie a márkakereskedésbe autós kölcsönével, amely előzetesen minősített kamatlábbal rendelkezik. Szinte mindig jobb lesz az üzlet, mint a kereskedés az ön számára.

Kérjen tippeket és tanácsokat a barátaitól. Szereti az autóikat? Inkább más modell lenne? Nagyszerű dolgokat hallanak a különböző autókról? Ez egy nagyszerű lehetőség a földterület megszerzésére, mielőtt megkezdené autóját.

Mielőtt meglátogatná őket, ellenőrizze a helyi autókereskedők BBB értékelését. Mint valószínűleg már tudja, az autókereskedők nem lehetnek őszinteek. Mentse el magát a sok stressz és költség ellen, ha megvizsgálja, hogy mások mit gondolnak az autókereskedővel. A szükséges idő semmi, összehasonlítva azzal az idővel, amelyet pazarolhat egy nyugodt kereskedőnél.

Most már nem nehéz autót vásárolni, igaz? Csak a megfelelő tanácsra volt szüksége, hogy magabiztos vásárlóvá váljon. Vegye át ezt az összes tudást és használja fel vásárlási kalandja során, majd ossza meg szeretteivel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb autóvásárlási élményekkel is rendelkezik.