Az iPhone használata úgy, ahogyan használni akarja

Az iPhone használata úgy, ahogyan használni akarja

Minden telefonnak megvannak az előnyei és hátrányai, de amikor ránéz az Apple iPhone-ra, akkor tudja, hogy talált valami különlegeset. És amikor elkezdi használni az iPhone-t, nem akar mást használni. De annyi mindent tehet vele - honnan indul? Olvasson el néhány tippet.

Időt takaríthat meg, miközben sms-t küld az iPhone készülékén, ha kétszer megérinti a szóközt. Ez a gyors parancsikon automatikusan befejezi a mondatot egy ponttal, majd új mondatot indít. Az új mondat első betűje automatikusan nagybetűs lesz. Ez a trükk tökéletes hosszú szövegek írása közben.

A sok fantasztikus közül az iPhone hatalmas képessége az idegen nyelvek megtanulásában. A szókincs oktatását, valamint a fordítási segítséget számos nyelven kínáló alkalmazások letöltésével elindulhat az igazi világpolgárrá válás útján.

A fejhallgató vezetékével pillanatfelvétel készíthető. Biztosan tartsa a kezét, majd nyomja meg a vezetéken található gombot. Ennek során gondoskodik arról, hogy az eszköz ne rázkódjon meg. Ennek eredményeként a kép sokkal élesebb és tisztább lesz.

Van néhány nagyszerű oktatási alkalmazás a gyermekek számára, ha van iPhoneja. Van néhány nagyszerű játék is a gyermekek szórakoztatására, és néhány játék oktató jellegű is. Ha gyermekének további segítségre van szüksége a matematika, az olvasás vagy a természettudományok terén, ellenőrizze, hogy mely alkalmazások állnak rendelkezésre az életkorához és az évfolyamához.

Lefagyott az iPhone? Tartsa lenyomva a Kezdőlap és az Alvás / Ébresztés gombot egyszerre. Várjon, amíg megadja a lehetőséget a kikapcsolásra. Csúsztassa el a képernyőt a telefon kikapcsolásához. Miután kikapcsol, kapcsolja be újra. Ez visszaállítja a telefont, és általában megoldja a fagyás esetleges problémáit.

A telefonra vonatkozó korlátozások beállításához egyszerűen lépjen az "Általános", majd a "Korlátozások" részhez. Írjon be egy négyes jelszót, amelyre emlékezhet. Szükség lehet korlátozásokra, különösen, ha szülő  és korlátozni akarja bizonyos alkalmazásait a gyerekei számára, és ennek a kódnak a behelyezése segít ebben.

Készítse el saját csengőhangját. Ha az iphone csengőhangjai nem tesznek semmit az Ön számára, próbálja meg létrehozni sajátját. Fájlokat küldhet a számítógépről az iphone-ra. Ehhez ellenőrizze, hogy a fájl kompatibilis-e mp3-val. Küldje el a számítógépéről a telefonjára akár wifi, akár usb kábel segítségével.

Nem kell megnyomnia a Shift gombot az iPhone mondatának végén. A telefon automatikusan nagybetűvel jelöli a szóköz után következő végződő írásjel utáni szót. Ezt a funkciót felülírhatja a Beállítások menüben, az Általános menüpont alatt, és a Billentyűzet elemre lépve. Keresse meg az Automatikus nagybetűket, és kapcsolja ki.

Használja a könyvjelző funkciót a leggyakrabban látogatott webhelyek mentéséhez. Besorolhatja ezeket a weboldalakat; helyezze a gyakran látogatottakat a lista teteje felé. Gyorsan elérheti ezeket a webhelyeket, ha megnyitja >a böngésző könyvjelző lapját.

El kell küldenie egy weboldalra mutató linket vagy képet egy ismerősének? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsávot, és képesnek kell lennie e link elküldésére e-mailben. Küldjön e-mailt magának, ha egy adott linkre szeretne hozzáférni egy másik eszközön.

Most, hogy van néhány trükkje az új iPhone kipróbálására, próbálja ki őket. Meg fogja látni, hogy az iPhone többet tesz, mint gondolta volna. Ha időt szán arra, hogy valóban megtanulja használni ezt a telefont, akkor nagyon-nagyon elégedett lesz.