Az online vásárlási tanács, amire régóta vágyott

Az online vásárlási tanács, amire régóta vágyott

Az ajánlatok felkutatása egyeseknek teljes munkaidős munka lehet, de legtöbbünknek nincs olyan életstílusa, amely megfelel ennek a hobbinak. Mit tegyünk helyette? Az interneten vásárolunk a cikkben található csodálatos tippek segítségével, pénzt spórolva minden vásárolt termékünkkel, és biztosítva, hogy megtaláljuk a lehető legjobb ajánlatokat.

Vásároljon nagyszerű árakon, amikor online vásárol. Az online vásárlás nagyszerű módja a lehető legjobb ár elérésének. Ha a legjobb áron vásárol, csak az olyan webhelyek árait vegye figyelembe, ahol jól érzi magát vásárláskor. Még ha az ár is jónak tűnik, nem számít, ha nem szeretne webhelyről rendelni.

Beszéljen barátaival kedvenc online boltjaikról. Több millió webhely létezik, és egyáltalán nem találhatja meg őket. Beszéljen az ismerőseivel, hogy megtudja, kik a jó hírű online kiskereskedők, és hol szeretnek vásárolni. Ezzel sok időt és energiát spórolhat meg.

Soha ne adja ki társadalombiztosítási számát online kereskedőnek. Ez a szám nem szükséges az online megrendelésekhez. Ha egy online áruháznak megadja társadalombiztosítási számát, segíthet abban, hogy személyes és privát adatait felhasználva ellopják személyazonosságát. Ennek elkerülése érdekében, ha felkeresi az online áruház webhelyét, és ezt követeli meg, ne vásároljon tőlük semmit, és vásároljon máshol.

Amikor online vásárol, és felhasználói fiókot kell létrehoznia, soha ne használja ugyanazokat a jelszavakat, amelyeket más webhelyeken használ. Ne használja e-mail címét vagy banki jelszavát fiók létrehozásához, hogy cipőt vásároljon egy internetes kiskereskedőtől. Ha valaki látta ezt a jelszót, akkor nem csak a profiljához férhet hozzá a kiskereskedő boltjában.

Egy jó hírű online eladónak rendelkeznie kell a Better Business Bureau által rögzített előzményekkel. Mielőtt elválna a nehezen megkeresett pénzétől, ellenőrizze a BBB -vel, hogy nem érkezett -e jelentős vagy folyamatos panasz ellenük. Nem akarja, hogy a pénzét egy olyan cégre költse, amely nem teljesít.

Védelme érdekében használjon hitelkártyát az online vásárlás során. A szövetségi kormány törvényeket fogadott el a fogyasztók védelmére csalás esetén. A fogyasztó által fizetett összeg csupán 50,00 USD a betéti kártyákhoz képest, ahol az internetes hackerek a teljes egyenleget fel tudják venni.

Ha gyakran vásárol egy bizonyos webhelyen vagy online áruházban, érdemes lehet feliratkoznia e -mail frissítéseire, amelyek általában különleges ajánlatokat és értékesítéseket tartalmaznak. Ez megtakarításokat eredményezhet Önnek, mivel kedvezményt kaphat a termékre vagy akár ingyenes szállítást, ami nagyobb megtakarítást eredményezhet, ha gyakran vásárol az oldalról.

Tartsa szemmel a fiókját, amikor online vásárol, és győződjön meg arról, hogy minden költség felmerül. Bár az Amazon.com -hoz hasonló vállalat minden bizonnyal méltó a bizalmára, ők is követhetnek el hibákat. Szinte minden teljesen automatizált, nem kell sok egy tizedesjegyhez vagy nullához, hogy óriási változást hozzon a megrendeléshez!

Ha úgy gondolja, hogy a jövőben sok online vásárlást fog végezni, fontolja meg külön hitelkártya igénylését, amely csak ezekre a tranzakciókra használható. Könnyebb nyomon követni az összes tranzakciót, ha csak ezek szerepelnek a kártya tranzakciós rekordjaiban. Ezenkívül nem kell attól tartania, hogy saját tőkéje akár ideiglenesen is veszélybe kerül, ha csalás áldozata lesz.

Ha valamit helyesen akar csinálni, akkor fel kell nevelnie magát erre a folyamatra. Pontosan ezt tette, amikor végigolvasta ezt a cikket, és büszke lehet az eredményére. A következő lépés az, hogy ezekkel a tippekkel pénzt takaríthat meg, amikor online vásárol.

káptalanfa, patvarc, tormafölde, alsószentiván, kalaznó, dunakeszi területe, csobaj, újrónafő, vilmány, szarvasgede

káptalanfa patvarc tormafölde alsószentiván kalaznó dunakeszi területe csobaj újrónafő vilmány szarvasgedekáptalanfa, patvarc, tormafölde, alsószentiván, kalaznó, dunakeszi területe, csobaj, újrónafő, vilmány, szarvasgede