Az igazi személyes fejlődés tippjei és trükkjei

Az igazi személyes fejlődés tippjei és trükkjei

Mi a személyes fejlődés? Ezt kell tennie, ha az élete zűrzavarba került, és kihívásra van szüksége. A memória padlásán kirajzolhat egy korai vágyat a sport, a művészet vagy a közösségi szolgálat területén. Itt az ideje, hogy ezt a vágyat tényleges teljesítménnyé alakítsa. Íme néhány tipp, amelyek segítenek az indulásban.

A "nem lehet" nem szerepelhet a szókincsében. Vegye ki most. Bármikor, amikor úgy gondolja, hogy "nem tud" valamit tenni, próbáljon meg öt okot felhozni, hogy miért nem, majd emlékezzen arra, hogy IGEN LEHET !! Kezdetben hosszabb időbe telhet, amíg hozzászokik ehhez a gondolathoz, de a végén csodálkozni fog azon, miért gondolta azt, hogy nem tudja.

Pénzügyei helyreállításához dolgozzon ki költségvetést és tervet. Pénzügyi céljainak elérése segít elkerülni a későbbiekben a pénzzel és az általános közérzettel kapcsolatos problémákat. Állítson be havi költségvetést magának, és tartsa be azt. Ha már kényelmesen érezheti magát, és ki tudja fizetni minden költségét, akkor szükséghelyzeti pénztárakhoz juthat, és végül "fröcskölhet".

Ismerje el sikereit. Gyakran mi vagyunk a legrosszabb kritikusaink, és a személyes fejlődés sok ember számára nagyszerű feladat. Ehelyett inkább a sikereire koncentráljon, bármennyire kicsik is legyenek. A siker nagyobb dolgokat eredményez, és a jól végzett munka elismerése kiváló módja az önbecsülés és a motiváció növelésének.

Kutasson és tanuljon másoktól. Amikor egy cél felé törekszik az életében, keressen másokat, akik vagy a cél érdekében dolgoznak, vagy már elérték azt. Nemcsak támogatást és kérdések megválaszolását tudják nyújtani, hanem példaként is szolgálhatnak, amelyek pontosan illusztrálják, mit kell vagy nem kell tennie a siker érdekében.

Próbáljon minden nap egy kicsit növelni az intelligenciáját. Legyen nyitott az írásra, olvasásra, tanulásra vagy valami teljesen új és más hallására. Ha szélesíti látókörét, új emberekkel találkozhat és beszélhet olyan dolgokról, amelyekről egyébként nem tudott volna. Ezeket a tudásokat arra is felhasználhatja, hogy új hobbit, tevékenységet vagy akár új karrierutat találjon, amire talán soha nem gondolt.

Keressen egy megbízható mentort, aki segít a személyes fejlődésében, különösen a karrierjében. Valaki, aki jelenleg abban a pozícióban dolgozik, amelyre törekszik, vagy bemutatja azokat a tulajdonságokat, amelyeket fejleszteni próbál, felbecsülhetetlen betekintést nyújthat cselekedeteibe vagy viselkedéseibe. Az, hogy pártatlan szemlélettel rendelkezik valakitől, akit tisztel és bízik benne, jelentősen segít a személyes fejlődésben.

Mondjon nemet másoknak anélkül, hogy bocsánatot kérne. Mindenkinek joga van igent vagy nemet mondani a mindennapi életben felmerülő dolgokra. Sokan keményen dolgoznak azon, hogy ne mondhassanak többet, de rosszul vagy bűnösnek érzik magukat emiatt, és végül mindenféle indokot vagy kifogást kínálnak. Nem tartozik magyarázattal az embereknek a saját életével kapcsolatos döntéseivel kapcsolatban. Tanuljon meg nemet mondani bocsánatkérés nélkül.

Mutassa meg kilátásainak, hogy testtartásával és viselkedésével irányít. Ha gyenge lesz, nem fog bizalmat kelteni kilátásaiban. Ez a klasszikus eset: "hamisítsa, amíg elkészíti". Ne felejtse el használni a felső vonalát segítségként, ha a feje fölé kerül.

Próbáljon nem impulzív lenni érzéseivel és tetteivel. Nagyon nehéz felmérni, hogy mi történik, és mit kell tenni, ha elhamarkodott és figyelmetlen döntéseket hoz. Bizonyos döntéseket meglehetősen gyorsan meg lehet hozni, de ez arra készteti, hogy jobban gondoljon olyan döntésekre, amelyek több energiát és időt igényelnek.

Mindenkinek szüksége van segítségre. Az egyik módja annak, hogy segítsen magán, ha másoknak segít. A rászorulókon való segítségnyújtás bizonyos elégedettséget jelent számára, és hasznára válik azzal a személlyel, akinek segíteni tudott. Próbálja ki, és nézze meg, hogyan segít másoknak.

Legyen tudatában annak, ami a legrosszabbat hozza ki belőle, és változtassa meg. Lehet, hogy csak akkor dohányzik, ha szünetet tart a munkahelyén. Talán a szomszédja mindig arra inspirál, hogy reggel halogassa az első dolgot azzal, hogy megosztja a pletykákat a kerítésen. Természetesen nem szüntetheti meg a szüneteket vagy a szomszédot, de megváltoztathatja, hogyan reagál mindegyikre.

Határozza meg, miért vesz részt negatív tevékenységekben. Dohányzik, mert úgy érzi, hogy kényelmetlen helyzetben kézzel kell valamit tennie, vagy mert magas nikotinszintre van szüksége? Túl sokat eszik, mert unatkozik vagy magányos? Határozza meg ezeknek a viselkedéseknek az okát, és nagyobb valószínűséggel sikerül kezelni őket.

Nagyszerű önsegítő tipp a szorongás kezelésére, ha elkíséri egy barátját a moziba. Ezzel társadalmi helyzetbe kerül, de nem kell széles körben társalognia másokkal. Végül ez lesz a második természet, ha nagyszámú ember körül lehet.

Ha a környezetében mindennapi dolgokat pozitív eszközként használ, energiát ad személyes fejlődési céljainak eléréséhez. Ha kedvenc zenéjét hallgatja, tíz perccel növelheti az edzésidőt, vagy olyan hangulatba helyezheti magát, hogy további fél órát tölthet egy projekten. Van egy millió apróság az életünkben, amelyek olyan jó hatással vannak ránk, hogy jelenthetik azt a különbséget, hogy mindegyiket elérik, vagy nem használják ki minden előnyükre az összes lehetőséget.

Rendkívül fontos betekintést nyerni abba, hogy ki ön. Azzal, hogy pontosan tudja, ki ön, kedve és ellenszenve, valamint az, amiben igazán hisz, messzire viszi a személyes fejlődés szempontjából. Képes lesz több bizalmat kifejezni, és nem állni olyan dolgok mellett, amelyekről tudja, hogy rosszak az életében.

Mivel minden egyén egyedi, a személyes fejlődés lehetőségei szinte végtelennek tűnhetnek. Ne hagyja, hogy ez a hatalmasság visszatartsa. Az imént olvasott tippek segíthetnek a cél meghatározásában, de csak Ön tudja megfogalmazni az Önnek megfelelő célt. Ezek a tippek irányíthatják, de nem korlátozzák erőfeszítéseit.

rábalux,spot lámpa,mozgásérzékelős lámpa,led mennyezeti lámpa,napelemes lámpa 

1. rábalux  

2. spot lámpa  

3. mozgásérzékelős lámpa 

4. led mennyezeti lámpa 

5. napelemes lámpa 

rábalux,spot lámpa,mozgásérzékelős lámpa,led mennyezeti lámpa,napelemes lámpa