Fordítsa meg életét ezekkel a nagyszerű önsegítő tippekkel!

Fordítsa meg életét ezekkel a nagyszerű önsegítő tippekkel!

Az önsegély egy olyan mozgalom, amely eléggé megnőtt az utóbbi időben. Míg az önfejlesztés nemes cél, az önfejlesztés folyamata számos akadályba ütközhet egy olyan személy számára, aki nem rendelkezik megfelelő ismeretekkel. Ez a cikk számos tippet tartalmaz az önfejlesztésről és arról, hogyan lehet sikeres az önsegítő útján.

Válassza ki hiedelmeit a tudás pozíciójából. Sok embernek erős meggyőződése van, hogy ha megvizsgálják, nem engedik meg a vizsgálatot, és bolondnak tűnnek. Indokolja meg hiedelmeit kutatásokkal és az igazság keresésével. Ez megadja a valódi erőt, hogy megvédje meggyőződését és ellenőrizze az általa tett állításokat.

Vigyen magával egy jegyzetfüzetet az ötletek beírásához. Kezdje azzal, hogy kis jegyzettömböt hord magával, amikor kimegy. Írja le részletesen gondolatait, és mindenképpen cselekedjen.

Elemezzen mindent, amit csinál. Ha a hiedelmek alapvető készletét gyakorolja, határozza meg, hogy mikor gyakorolja azokat, hogyan ragaszkodott meggyőződéséhez, és mit jelent ez a cselekvés mind a jövőbeli cselekvések, mind az alapvető meggyőződések szempontjából. Ez lehetővé teszi, hogy tiszta fejjel haladjon a személyes fejlődés felé vezető úton.

Próbáljon motivált maradni, amikor céljait szeretné elérni. Magabiztosnak kell maradnia és hinni kell önmagában. Ügyeljen arra is, hogy továbbra is a feladatra összpontosítson. Ha segít, próbálja meg leírni az irányt, amelyet meg kell tennie a kitűzött célok eléréséhez.

Ha orvosa és terapeuta is van, győződjön meg arról, hogy ugyanazon az oldalon vannak. Orvosának és terapeutájának nem feltétlenül kell kommunikálnia egymással.Ön azonban szeretné, hogy az egyik lépést tartson azzal, hogy mit csinál a másik. Ezzel elkerülhető a későbbi zavar és bonyodalom.

Ha nem igazán ismeri a technológiát, minden héten vegyen egy -egy technikai eszközt, modult vagy szolgáltatást, és ismerkedjen meg velük. Meglepődhet a rendelkezésre álló funkcionális és hozzáférhető eszközök világán. Ez lehet egy új szoftverprogram, egy ismeretlen internetes böngésző vagy egy praktikus alkalmazás, amely segíthet abban, hogy szervezett és koncentrált maradjon.

Az aszpartámot tartalmazó termékek bevitelének csökkentésével megakadályozhatja a szerotonin termelés gátlását. Az aszpartám számos diétás termékben megtalálható, mint a szóda, puding és joghurt, valamint sok más. Ezzel a csökkentéssel csökkentheti a depressziós érzések, álmatlanság és fejfájás esélyét.

Tegye meg ezt az első lépést. Függetlenül attól, hogy mi a célunk, mindannyiunknak el kell kezdenünk valahol. Dobja ki az üres kartondobozokat a tárolóhelyéről, és felszabadítja a helyet a többi megszervezéséhez. Fogyjon le egy kilót, és valószínűleg többel is követni fogja. A lényeg, hogy csak most kezdjük el.

Amikor új készségeket próbál fejleszteni, új étrendbe kezd, vagy akár egy új tanfolyamot, fontos, hogy megpróbálja, hogy valami olyan legyen, amit élvezni szeretne. Ha folyamatosan retteg az életének új részétől, akkor gyorsan elveszíti a motivációját, és talál módokat arra, hogy kifogásokat adjon magának.

Ha edző, mentor vagy hős van, akire fel kell néznie, segít a személyes fejlődés útján, amikor nehéz idők vannak. Kétségtelen, hogy néha meginog, és ha megbízható alakja van, amelyre valamilyen módon hivatkozhat, megadja azt a pozitív energiát, amelyre szüksége van az akadályok leküzdéséhez. Tartsa kéznél a telefonszámukat, ha guru személyes barátja, vagy készenlétben tartja a könyvet, ha kedvenc szerzője, de mindig azonnal hozzáférhet személyes inspirációs forrásához.

Amint azt a cikk elején tárgyaltuk, az önfejlesztés egészséges és pozitív törekvés. Annak érdekében, hogy sikeres legyen az önfejlesztés, számos kulcsfontosságú tanácsot kell követnie, amelyet mindenkinek be kell tartania. Alkalmazza a cikk tanácsait, és lépjen előre az önsegítő céljainak elérésében.