Legyen mobiltelefon szakértő ezekkel a tippekkel!

Legyen mobiltelefon szakértő ezekkel a tippekkel!

Sokan azért nem használnak mobiltelefont, mert félelmetesnek találják. Vagy nem tudják, hogyan vásároljanak nekik, vagy nem tudják, hogyan használják őket. Ezek az emberek lemaradnak egy jó dologról. A mobiltelefonok sokkal könnyebbé teszik az életünket. Az alábbi cikk tartalmazza azokat az információkat, amelyekre szüksége van, ha a mobiltelefonokról szeretne többet megtudni.

Lehetőleg ne fogadjon el olyan frissítéseket, amelyek vezeték nélküliek, vagy olyan alkalmazásokat, amelyek sok memóriát foglalnak el a telefonjáról. Ez hosszú távon csökkenti a teljesítményét és csökkenti a feldolgozási teljesítményét. Ügyeljen arra, hogy a memória megtakarítása érdekében csak azt adja hozzá a telefonhoz, amire szüksége van.

Gyorsan lemerül a telefonja akkumulátora? Ennek oka lehet a gyenge jel. A gyenge jel jelentősen lemeríti az akkumulátort. Ne tárolja telefonját zárt helyen, ahol nem kap jelet.

Próbáljon meg egy távirányítós kulcs nélküli beléptetővel rendelkező mobiltelefont venni. Ez jól jöhet, ha bezárja a kulcsokat az autóba. Kezdje azzal, hogy felhív egy otthon tartózkodó személyt a mobiltelefonján. Ezután tartsa a telefont egy lábnyira az autó ajtajától. Lenyomhatják a feloldó gombot a mobiltelefonjuk mellett. Az autónak ki kell nyitnia a zárat.

Okkal feltételezhető, hogy a mobiltelefonok által termelt sugárzás agydaganatokat és egyéb egészségügyi problémákat okozhat. Bár nincs közvetlen bizonyíték arra, hogy ez igaz, jobb félni, mint megijedni. Amikor csak teheti, helyezze telefonját hangszóróra, vagy csatlakoztassa a fejhallgatót.

Ha újabb modellű telefonja van, valószínűleg nem kell pénzt pazarolnia egy díszes tokra. A mai mobiltelefonok strapabíró anyagokból készülnek, amelyek bírják az ütéseket és leejtést. A tok valóban csak a vonzó megjelenés miatt kell, nem pedig a telefon biztonsága érdekében.

Ne hagyja, hogy a telefon akkumulátora lemerüljön az újratöltés előtt. A telefon akkumulátorát rendszeres újratöltésre tervezték. Sajnos, ha megvárja, amíg lemerül az újratöltés előtt, az akkumulátor kevésbé valószínű, hogy a jövőben feltöltődik. Töltse fel mobiltelefonját, mielőtt 10% alá csökkenne.

Ha otthonában csak wi-fi kapcsolattal használja mobiltelefonját, akkor érdemes megfontolni az okostelefonjához csatolt drága adatcsomag leadását. Persze ez nem mindenkinek szól. De ha csak beszélgetésre használja azt a telefont, akkor minek fizeti a további (és drága) adatátviteli költségeket?

Győződjön meg arról, hogy a terve a megfelelő az Ön számára. Sok-sok terv létezik a mobiltelefonokkal kapcsolatban, és fontos, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelőt szerezze be. Például, ha sokat SMS-ez, győződjön meg arról, hogy a terve ezt fedezi, különben sok túlélést kell fizetnie.

Most, hogy befejezte az olvasást, magabiztosnak kell lennie a mobiltelefon vásárlásában vagy használatában. Szerezze meg magának a legújabb modellt, és programozza be az igényeinek megfelelően. Ha megszokja a használatát, rá fog jönni, hogy sok szempontból javítja az életét. Élvezze ezt a csodálatos technológiát.

uniball toll,uni toll,posca marker,papírvágógép,zselés toll,jetstream 

1. uniball toll

2. uni toll

3. posca marker

4. papírvágógép 

5. zselés toll

6. jetstream 

uniball toll,uni toll,posca marker,papírvágógép,zselés toll,jetstream