Tippek, trükkök és mutatók az online vásárláshoz

Tippek, trükkök és mutatók az online vásárláshoz

Ha vásárolni szeretne valamit, próbálja meg az online vásárlást. Lehetővé teszi, hogy megvásárolja, amire szüksége van, és postai úton küldje el lakóhelyére. Ezzel kapcsolatba léphet olyan helyekkel, ahol nagyszerű ajánlatokat is kínálnak. Erről többet megtudhat, ha elolvassa a következő cikket.

Vásárlás előtt hasonlítsa össze az árakat több webhelyen. Keressen speciális kuponokat és ajánlatokat ezeken a webhelyeken, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja. Azt is nézze meg, hogy mennyibe kerül a termékek szállítása, és hogy vannak-e ingyenes szállítási lehetőségek az Ön számára.

Mielőtt megrendelne tőlük terméket, tájékozódjon részletesebben az Önt érdeklő webáruházban. Ha egy üzlet nem nyújt minőségi szolgáltatásokat vagy termékeket, több mint valószínű, hogy negatív véleményeket fog találni más webhelyeken. A legjobb, ha ragaszkodunk a kiváló hírnévvel rendelkező online áruházakhoz.

Keresse meg a megfelelő időpontokat az online vásárláshoz. Az Ön által gyakran látogatott üzletekben gyakran vannak online értékesítések, amelyek időbeli mintát követnek. Sokan például a hónap elejére vagy a végére ütemezik az értékesítést. Ha azt látja, hogy van valami minta, tartsa le a vásárlástól, amíg el nem kezdődik a közelgő értékesítési időszak.

Mindig mentse el az online vásárlások rendeléseinek és nyugtáinak másolatait. Sok üzlet átirányítja Önt egy oldalra, miután elküldte a rendelést, amely részletezi a vásárlást, a vásárlók adatait, az árakat stb. Nyomtassa ki a másolatot, vagy mentse el a számítógépére, arra az esetre, ha korábban bármilyen probléma merülne fel. a visszatérési időszak vége. Ne felejtsen el menteni minden e-mailt a tételei állapotáról vagy a vállalattal folytatott levelezéséről a rendeléseivel kapcsolatban.

Amikor online vásárol, ügyeljen arra, hogy hitelkártyát használjon a tranzakció kifizetéséhez. A hitelkártya felhasználókat a szövetségi törvény védi a csalás ellen, és ezekben az esetekben csak 50 dollárért felelnek. Egyes kártyaügynökségek odáig is elmennek, hogy megingatják az 50 USD-t, ami azt jelenti, hogy nem lesz pénze.

Legyen óvatos, ha bármilyen e-mailt kap, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy egy megbízható kereskedőtől érkezett. Soha ne kattintson olyan linkre, amely más webhelyre irányítja, mint amelyen vásárolt. Ha így tesz, kiszolgáltatottá válhat egy átveréssel szemben. Ahelyett, hogy egy e-mail hiperhivatkozásra kattintana, egyszerűen lépjen fel a böngészőjébe, és írja be azt a webhelyet, amelyre fel szeretne lépni. Sokkal biztonságosabb így.

Tartsa szemmel bank- és hitelkártyaszámláit. Ha online vásárol, ne várja meg a hónap végét, hogy áttekintse pénzügyeit. Rendszeresen ellenőrizze fiókját online, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e benne többletköltségek. Ha bármi hibát észlel, a lehető leghamarabb lépjen kapcsolatba bankjával vagy hitelkártya társaságával.

Legyen óvatos, ha túlzásba viszi. Sokkal könnyebb túlkölteni, ha online vásárol. Elkezdi racionalizálni, hogy többet költhet ezekre a cipőkre, mert pénzt takarított meg a benzinen és az élelmiszeren, amelyet például akkor kapott volna, ha elmegy a bevásárlóközpontba. Adjon magának egy határt és tartsa be.

Takarítson meg pénzt a nagyobb online kereskedőknél, ha kuponokat és ajánlatokat keres az üzletkötési oldalakon. Ha fiókot hoz létre, és gyakran bejelentkezik az olyan pénzmegtakarítási oldalakra, mint a RetailMeNot.com, hozzáférést biztosít a nagyobb online kereskedők beváltható online kódjaihoz, és akár nyomtatható kuponokhoz is a fizikai helyekre. Próbálja meg figyelni ezeket a webhelyeket a hónap elején és végén, hogy megtalálja a legjobb online kuponokat.

Most már látnia kell, hogy az online vásárlás egyszerű és szórakoztató. Ha készen áll az indulásra, vegye át az itt tanultakat, és tegye meg. Az itt tanult tippek miatt élvezetesebb lesz az online vásárlás. Jó szórakozást és legyen biztonságban odakint!

türkiz

 

1. türkiz