Az online vásárlási tanács, amire régóta vágyott

Az online vásárlási tanács, amire régóta vágyott

Az ajánlatok keresése egyesek számára teljes munkaidős munka lehet, de legtöbbünknek nincs olyan életstílusa, amely megfelelne ennek a hobbinak. Mit tegyünk helyette? Vásárolunk az interneten az ebben a cikkben található csodálatos tippek alapján, így pénzt takarítunk meg minden vásárláson, és biztosítjuk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb ajánlatokat.

Vásároljon nagyszerű áron online vásárláskor. Az online vásárlás nagyszerű módja annak, hogy a lehető legjobb árat érje el. Ha a legjobb áron vásárol, csak olyan webhelyek árait vegye figyelembe, ahol kényelmesnek érzi a vásárlást. Még ha jónak tűnik is az ár, nem számít, ha nem szeretne egy oldalról rendelni.

Beszélgessen barátaival kedvenc online boltjaikról. Webhelyek milliói vannak, és semmiképpen sem találhatja meg őket. Beszéljen ismerőseivel, hogy megtudja, kik a jó hírű online kiskereskedők, és hol szeretnek vásárolni. Ezzel sok időt és energiát takaríthat meg.

Soha ne adja ki társadalombiztosítási számát online kereskedőnek. Ez a szám nem szükséges az online rendelés leadásához. Ha egy online áruháznak megadja társadalombiztosítási számát, az segíthet abban, hogy az Ön személyes adatait felhasználják személyazonosságának ellopására. Ennek elkerülése érdekében, ha felkeres egy online áruház oldalát, és ezt kötelezőnek látja, ne vásároljon tőlük semmit, és vásároljon máshol.

Amikor online vásárol, és felhasználói fiókot kell létrehoznia, soha ne használja ugyanazokat a jelszavakat, amelyeket más webhelyeken használ. Ne használja e-mail címét vagy banki jelszavát arra, hogy fiókot hozzon létre cipők internetes kiskereskedőtől való vásárlásához. Ha valaki láthatta ezt a jelszót, nem csak az Ön profiljához férhet hozzá a kiskereskedő üzletében.

Egy jó hírű online eladónak rendelkeznie kell a Better Business Bureau-nál rögzített múlttal. Mielőtt megválna a nehezen megkeresett pénzétől, érdeklődjön a BBB-nél, hogy nem nyújtottak-e be jelentősebb vagy folyamatos panaszt ellenük. Nem akarja olyan céggel költeni a pénzét, amelyik nem teljesít.

Saját biztonsága érdekében használjon hitelkártyát az online vásárlás során. A szövetségi kormány törvényeket fogadott el a fogyasztók csalás esetén történő védelmére. A fogyasztót terhelő összeg mindössze 50,00 USD, szemben a betéti kártyákkal, ahol a teljes egyenleget az internetes hackerek felvehetik.

Ha gyakran vásárol egy bizonyos webhelyen vagy online áruházban, érdemes feliratkozni az e-mail-frissítésekre, amelyek általában különleges ajánlatokat és akciókat tartalmaznak. Ez megtakarítást jelenthet az Ön számára, mivel kedvezményt kaphat a termék árából, vagy akár ingyenes szállítást is kaphat, ami még nagyobb megtakarítást eredményezhet, ha gyakran vásárol a webhelyről.

Tartsa szemmel fiókját, amikor online vásárol, és győződjön meg arról, hogy minden terhelés folyamatosan emelkedik. Bár egy olyan cég, mint az Amazon.com, minden bizonnyal megérdemli a bizalmát, ők is követhetnek el hibákat. Mivel szinte minden teljesen automatizált, nem kell sok tizedes vagy nulla ahhoz, hogy hatalmas változást hozzon a rendelésben!

Ha úgy gondolja, hogy a jövőben sok online vásárlást fog végrehajtani, fontolja meg egy külön hitelkártya igénylését, amelyet csak ezekhez a tranzakciókhoz használ. Könnyebb nyomon követni az összes tranzakciót, ha csak ezek szerepelnek a kártya tranzakciós nyilvántartásában. Ezenkívül nem kell attól tartania, hogy saját tőkéje veszélybe kerül, még ideiglenesen sem, ha csalás áldozata lett.

Ha valamit jól akar csinálni, oktatnia kell magát a folyamatra. Éppen ezt tette, ha végigolvasta ezt a cikket, és büszkének kell lennie a teljesítményére. A következő lépés az, hogy használja ezeket a tippeket, hogy pénzt takarítson meg az online vásárlás során.