Laptop vásárlásán gondolkodik? Olvassa el a nagyszerű tippeket!

Laptop vásárlásán gondolkodik? Olvassa el a nagyszerű tippeket!

 

Amikor eljön az ideje, hogy új laptopot vásároljon, vagy lecserélje a mostani laptopját, ijesztő feladat lehet dönteni. Sok mindent figyelembe kell venni, ha egyszer úgy dönt, hogy vásárol. Szerencsére ebben a cikkben van néhány jó információ, amely segít a döntésben.

Mielőtt megvásárolná az asztali számítógépet helyettesítő laptopot, gondolja át, hogy mennyit fog utazni. Az asztali csere laptopok a teljesítmény szempontjából a csúcsot jelentik, de néha kétszer olyan nehezek, mint más laptop opciók. Igazi gondot jelenthet, ha sokat utazik velük. Ezt tartsa szem előtt vásárláskor.

A laptop megvásárlásakor valószínűleg érdemes egy hűtőt is vásárolnia. Az alja eléggé felmelegedhet. Ha azt szeretné, hogy a combjai mondjuk kényelmes, győződjön meg róla, hogy van valami, hogy lehűtse.

Hasonlítsa össze a különböző laptopoknál rendelkezésre álló lehetőségeket. Nézd meg, hogy melyiken van USB-port, HDMI-port és SD-nyílás. Az USB 3.0 port gyorsabbá teszi a számítógép működését. A HDMI-port lehetővé teszi, hogy a laptopot a televízióhoz csatlakoztassa. Az SD-kártya könnyen kivehető tárolókártyát biztosít a digitális fényképek számára.

Hogy laptopja ne sérüljön meg, az italokat ne csak az asztalára, hanem alátétre tegye. A poharak és a dobozok lecsapódhatnak, és az edény oldalán lefolyó víz a munkafelületre kerülhet, majd a laptop alá folyhat, és károsíthatja az alkatrészeket. A víz és a laptop nem kompatibilisek.

Ahhoz, hogy laptopját biztonságban tudhassa útközben, csomagolja be saját bőröndjébe; ha nincs külön laptop-táskája, akkor szerezzen be egy párnázott tokot a laptop számára, amelyet egy másik táskában helyezhet el. Ügyeljen arra, hogy ebben a nagyobb táskában ne legyen semmi más, ami elég nehéz ahhoz, hogy a tokon keresztül megrepedjen a képernyő.

Próbálja ki a billentyűzetet. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy új laptopot vásárolva azt kell tapasztalnia, hogy a billentyűzet fájdalmas. Ha a billentyűk nehezen kezelhetők, vagy túl közel vannak egymáshoz, akkor nem biztos, hogy kényelmesek az erős kopogtatáshoz. Bár billentyűzetet is lehet hozzáadni, érdemes a megvásároltat kipróbálni, mégpedig úgy, hogy gépel rajta.

Ha csökkenteni szeretné a laptop súlyát, fontolja meg az optikai meghajtó kihagyását. Nincs szükség DVD- vagy Blu-Ray-meghajtóra, mivel a legtöbb tartalom letölthető az internetről, beleértve a filmeket, játékokat és szoftvereket. Az optikai meghajtó elhagyásával körülbelül fél kiló súlyt takaríthat meg.

Ha a szükséges képernyőméret (és a külső könyvtárak szükségessége) nélkül szeretné megszerezni egy Javascript képnézegető funkcionalitását, vegye fontolóra a Shutter Reloaded-et. A nagyméretű képeket átméretezi kisebb ablakokra, sokféle színt testre szabhat, és könnyen kompatibilis a főbb webböngészőkkel. Fontolja meg a letöltését a laptopjára.

Amint látja, egy új laptop vásárlása nem kell, hogy nehéz legyen. Valójában ez egy egyszerű dolog lehet. Csak szánjon rá időt, és fontolja meg, hogy mire van igazán szüksége. Használja a fenti cikkben kapott információkat, hogy segítsenek a helyes választás meghozatalában.

pkw jelentése, honda accord 2.2 ctdi, skoda superb 1 tuning, mini one 1.6, suzuki swift 1.0 tuning, chevrolet captiva tuning, swift tuning, kia sorento tuning

 

1. pkw jelentése

2. honda accord 2.2 ctdi

3. skoda superb 1 tuning

4. mini one 1.6

5. suzuki swift 1.0 tuning

6. chevrolet captiva tuning

7. swift tuning

8. kia sorento tuning

pkw jelentése, honda accord 2.2 ctdi, skoda superb 1 tuning, mini one 1.6, suzuki swift 1.0 tuning, chevrolet captiva tuning, swift tuning, kia sorento tuning