Tips And Tricks For Making A Safer Remote monitoring and virtual security

Tippek és trükkök a biztonságosabb távoli megfigyeléshez és virtuális biztonsághoz

 

Mi az otthoni biztonság? Milyen lépéseket kell tenni ennek eléréséhez? Milyen egyszerű módszerekkel változtathatja meg otthonát, hogy biztonságosabb legyen? Ez a cikk választ ad ezekre és még sok más kérdésre, részletezve számos titkot, tippet és trükköt, amelyek örökre megóvják otthonát.

Ha távol lesz nyaralni, fontos, hogy otthona úgy nézzen ki, mint ahogyan lakott, amíg távol van. Ha befektet néhány olcsó kimeneti időzítőbe, akkor beállíthatja, hogy a lámpák előre meghatározott időpontokban kapcsoljanak be és ki. Ez segíthet azt az illúziót kelteni, hogy otthon van, és elriaszthatja a tolvajokat.

Vágja vissza az ecsetet az otthona mellett. Lehet, hogy jól néz ki, de a bűnözőknek búvóhelyet adsz közvetlenül a házad közelében. Ehelyett tartson nyitott füves területet otthona és a tereprendezés között. Ez segít megakadályozni, hogy a nemkívánatos emberek közelről láthassák az ablakokat.

Ha dohányzik, oltsa el a cigarettáját egy csésze vízben, hogy elkerülje a tűzveszélyt. Ezt érdemes megtenni, mielőtt a szemetesbe teszed, mert fennáll annak a veszélye, hogy a rügy nem ég ki, ha a hamutartóba dörzsölöd. Dohányozzon a szabadban, hogy csökkentse az otthonában keletkező tűz kockázatát.

Ügyeljen arra, hogy vegyen fel egy távfelügyeleti és virtuális biztonsági céget, amely jó hírnévvel rendelkezik a közösségében. Ellenőrizze a referenciákat barátaival és szomszédaival, valamint olyan intézményekkel, mint a Better Business Bureau. A jó hírnévvel rendelkező cég megtalálása azért fontos, mert meg akar bizonyosodni arról, hogy cége kiáll a biztonsági terve és ígérete mögé.

Install timers on your indoor lights. If you are planning on being away from home after dark, timers can make your home look occupied. This is especially useful if you are planning a vacation or other extended stay away from home. Make sure the timer is set differently in each room, as all the lights turning on at once does not look natural.

Wireless Remote monitoring and virtual security systems are becoming more popular for several reasons. They are less expensive to install because there are no wires to be run, and they can be easily moved to another home when you move. They also run on batteries, so if a robber cuts off your electricity, your system will still work.

Never open the door if you are not expecting company. Always look first, whether it is through a peephole or through a window. If you don't know the person at the door, and you feel uncomfortable, just don't answer it. If it is someone important, they can always come back or call you on the phone.

Fingertip locks are a common, effective way to protect intruders from entering your home. With these locks, the only way someone can get through your front door is by you programming their fingerprints into the system. If someone not in the system attempts to use their fingerprint to get in, you will be alerted.

Győződjön meg arról, hogy minden külső ajtó zsanérja a belső oldalon van. Ha az ajtó zsanérjai kívül vannak, a behatoló egyszerűen eltávolíthatja a csuklópánt csapját, így könnyen hozzáférhet otthonához. Ha egy vagy több ajtón külső zsanérokat talál, könnyen eltávolíthatja az ajtót és visszaállíthatja a zsanérokat.

Az otthona biztonságának egyszerű módjai most az Ön szolgálatában állnak saját otthonában. Szerettei védelme egy szelet lesz, ha mindegyik a helyére kerül. Csak szánjon időt a munka elvégzésére, hogy otthona azzá a védő hellyé váljon, amelynek lennie kell.